top of page
Foto Susan Smudde.jpg

Over Susan

"LEIDERSCHAP IS HET BENUTTEN VAN JE POTENTIEEL OM DE WERELD EEN BEETJE MOOIER TE MAKEN"

Mijn passie als organisatiepsycholoog is het ontwikkelen van individuen, teams en organisaties, met als belangrijkste focus het ontwikkelen van persoonlijk en collectief leiderschap. Naar mijn idee gaat leiderschap niet om posities maar om vernieuwende mindsets. Om het verhaal te leven dat je later wil vertellen. Om verantwoordelijkheid te voelen iets moois te realiseren, in verbinding met anderen en het systeem waar je deel van uit maakt. Als (team)coach en programma-ontwikkelaar plaats ik ontwikkelingsvragen dan ook altijd in de context van het individu, het team, en zelfs de gehele organisatie. 

In mijn ruim 20 jarige ervaring in HR en organisatie-ontwikkeling, in veelal leidinggevende rollen, heb ik verschillende businesses meegemaakt, variërend van internationale organisaties tot scale-ups. Mijn jarenlange samenwerking met het Center of Creative Leadership hebben mijn palet aan creatieve en impactvolle interventies verbreed en verdiept. Met deze ervaringen kan ik op maat interventies creëren, of het nu om coaching, team-ontwikkeling of leiderschapsprogramma's gaat. 

In mijn aanpak sta ik voor luchtige diepgang. Door samen te ontdekken welke kansen zich aandienen en de mindset en het nieuwe gedrag te ontwikkelen om deze kansen te benutten. 

Ik ben geregistreerd coach (NOBCO) en volgde diverse post-academische opleidingen bij IMD en The London Business School en recentelijk Executive Team Coaching aan de VU in Amsterdam. 


Wil je meer weten over mijn aanpak, of wil je vrijblijvend een sessie plannen, neem dan contact op. 

Over: About Me
bottom of page